Wat is er mooier dan dat de liefde tot bloei komt.
Flore betekent bloei in het Latijns. 

Het logo bestaat uit de Silver Fern, een varen uit Nieuw Zeeland.
Door de Maori ook wel Koru genoemd, hij staat symbool voor nieuw leven, groei, kracht en vrede. 

En zo kwam Flore – praktijk voor verloskunde tot leven!

  • New life
  • Growth
  • Strength
  • Peace

Maartje Huver

Verloskundige
BIG-nummer: 69910952703

Maartje is een enthousiaste en gedreven verloskundige en heeft ruim 14 jaar werkervaring in zowel kleine als grootschalige verloskundigenpraktijken. Daarnaast heeft ze meer dan 2 jaar in Nieuw Zeeland gewerkt en kennis opgedaan over de verloskundige zorgsystemen in Zweden en Canada. 

Ook is Maartje echoscopiste en anticonceptiespecialist, ze heeft zich volledig geschoold en getraind in het voorschrijven en plaatsen van alle vormen van anticonceptie.

Naast verloskundige praktijkhouder is Maartje ook actief binnen de regio Breda als secretaris van de Verloskundigen Coöperatie Breda & Omstreken (VCB&O). Ze neemt deel in diverse werkgroepen binnen Annature Integrale Geboortezorg Breda die erop gericht zijn de samenwerking tussen de fysiologische verloskundigen (de 1e lijn) en het Amphia ziekenhuis (de 2e lijn), de kraamzorg en Echocentrum Focus continue te verbeteren.

Gelukkig is er naast verloskunde ook nog tijd voor andere leuke dingen. Maartje is zelf moeder van 2 kinderen, dochter Julia (oktober 2018) en zoontje Fedde (oktober 2022). De tijd voor hobby’s is met een jong gezin wat schaars, maar voor wandelen, iets lekkers bakken en knutselen met dochterlief is altijd wel wat ruimte. 

Pleun van Helvoirt

Verloskundige
BIG-nummer: 59932011803

Pleun is een spontane en enthousiaste verloskundige. In 2022 is zij afgestudeerd in Antwerpen, België, waarna ze aan het werk is gegaan als bevallingsassistente in de kraamzorg om zo meer gevoel te krijgen bij de Nederlandse verloskunde. Sinds maart 2023 maakt ze deel uit van het verloskundig team van Flore en werkt ze hier met veel plezier. Pleun geeft graag zorg op maat aan haar cliënten en partners.

Pleun houdt erg van reizen, sushi en speelt graag een escape room.

Nihal Hadj Messaoud 

Verloskundige
BIG-nummer: 19931227903

Nihal is een warme en betrokken verloskundige. Zij is ook in 2022 afgestudeerd en heeft haar studie verloskunde in Turnhout, België, gevolgd. Eerder had zij al stages in Nederland gelopen en daarna is ze meteen in de regio Breda aan het werk gegaan. Ze luistert goed naar de wensen van de zwangere en haar partner en ze vind fysiologie tijdens zwangerschap en bevalling erg belangrijk.

In haar vrije tijd houdt Nihal erg van niche parfums, verzorging, een boek lezen, koken en een wandeling op z’n tijd.