Wat is er mooier dan dat de liefde tot bloei komt.
Flore betekent bloei in het Latijns. 

Het logo bestaat uit de Silver Fern, een varen uit Nieuw Zeeland.
Door de Maori ook wel Koru genoemd, hij staat symbool voor nieuw leven, groei, kracht en vrede. 

En zo kwam Flore praktijk voor verloskunde tot leven!

  • New life
  • Growth
  • Strength
  • Peace

Maartje Huver

Verloskundige
BIG-nummer: 69910952703

Maartje is een gedreven verloskundige en heeft ruim 12 jaar werkervaring in zowel kleine als grootschalige verloskundigenpraktijken. Daarnaast heeft ze meer dan 2 jaar in Nieuw Zeeland gewerkt en kennis opgedaan over de verloskundige zorgsystemen in Zweden en Canada. Mede hierdoor kan zij haar zorg zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van (ook niet-Nederlandse) zwangeren, partners e.a.

Ook is Maartje echoscopiste en anticonceptiespecialist, ze heeft zich volledig geschoold en getraind in het voorschrijven en plaatsen van alle vormen van anticonceptie.

Naast Flore verloskundige is Maartje ook actief binnen de regio Breda als secretaris van de Verloskundigen Coöperatie Breda & Omstreken (VCB&O) en neemt ze deel in diverse werkgroepen binnen Annature Integrale Geboortezorg Breda. Deze werkgroepen zijn er op gericht de samenwerking tussen 1e en 2de lijns verloskundige zorg, de kraamzorg en Echocentrum Focus continue te verbeteren.

Jolijn van der Maaden

Verloskundige
BIG-nummer: 19927974703

Jolijn is een enthousiaste verloskundige. Na haar afstuderen is ze begonnen met werken in Linne en daarna heeft ze veel ervaring opgedaan in Uden. Ze heeft gezamenlijke besluitvorming, persoonlijke zorg en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Naast de verloskunde is Jolijn erg gepassioneerd van buitensport. Kitesurfen, snowboarden en reizen, niets is haar te gek.

Naast dat Jolijn zich inzet voor de zwangeren en partners bij Flore is ze ook werkzaam als waarneemster bij verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden.