Wat is er mooier dan dat de liefde tot bloei komt.
Flore betekent bloei in het Latijns. 

Het logo bestaat uit de Silver Fern, een varen uit Nieuw Zeeland.
Door de Maori ook wel Koru genoemd, hij staat symbool voor nieuw leven, groei, kracht en vrede. 

En zo kwam Flore praktijk voor verloskunde tot leven!

  • New life
  • Growth
  • Strength
  • Peace

Maartje Huver

Verloskundige
BIG-nummer: 69910952703

Maartje is een gedreven verloskundige en heeft ruim 12 jaar werkervaring in zowel kleine als grootschalige verloskundigenpraktijken. Daarnaast heeft ze meer dan 2 jaar in Nieuw Zeeland gewerkt en kennis opgedaan over de verloskundige zorgsystemen in Zweden en Canada. Mede hierdoor kan zij haar zorg zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van (ook niet-Nederlandse) zwangeren, partners e.a.

Ook is Maartje echoscopiste en anticonceptiespecialist, ze heeft zich volledig geschoold en getraind in het voorschrijven en plaatsen van alle vormen van anticonceptie.

Naast Flore verloskundige is Maartje ook actief binnen de regio Breda als secretaris van de Verloskundigen Coöperatie Breda & Omstreken (VCB&O) en neemt ze deel in diverse werkgroepen binnen Annature Integrale Geboortezorg Breda. Deze werkgroepen zijn er op gericht de samenwerking tussen 1e en 2de lijns verloskundige zorg, de kraamzorg en Echocentrum Focus continue te verbeteren.

Laureen Vrijken

Verloskundige
BIG-nummer: 69926831703

Laureen is een enthousiaste verloskundige. Direct na haar afstuderen is ze begonnen met werken in de regio Breda waar ze nog een hele tijd hoopt te mogen werken. Tijdens haar opleiding is ze naar verschillende werelddelen afgereisd. Van Ghana, naar Thailand, tot Australië. Hierdoor is haar interesse in verschillende culturen, normen en waarden gegroeid.

Laureen is in 2020 gestart met haar opleiding tot echoscopiste welke ze verwacht in de zomer van 2021 af te ronden. Daarnaast is Laureen ook werkzaam als waarneemster bij verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden.

 

 

Truus Marcelis

Assistente

Zij is werkzaam op de praktijk tijdens spreekuren voor ondersteunende activiteiten en het beantwoorden van de telefoon. Dit zorgt ervoor dat de verloskundige de volledige aandacht kan hebben voor de (aanstaande) ouders.